Leadshare
Repartizați prospecții automat, fără implicarea șefilor de departamente

Distribuirea automată a tranzacțiilor către angentul responsabil

Oferă posibilitatea de a distribui automat tranzacțiile către angajatul responsabil, acum nu trebuie să așteptați ca cineva să o facă manual. În ceea ce privește duplicatele, datorită acestui widget, sistemul în sine le va distribui angajatului care a fost anterior responsabil de tranzacție, fie că este vorba de un contact sau de o companie.

Redistribuirea tranzacțiilor

Redistribuie automată a tranzacșiilor de la un angajat la altul în cazul în care unul dintre angajați nu a reușit să o proceseze la timp. Desigur, fiecare dintre angajați este conștient de această realocare. În consecință, clientul nu va fi uitat și nici lăsat într-o așteptare nesfârșită, întrucât un angajat mai liber va avea grijă de el.

Utilizatori online și offline fără drepturi de administrator

Angajații pot fi online sau offline în sistemul CRM și se pot deconecta personal de la distribuție. Cu toate acestea, puteți numi o persoană responsabilă de departament, care, la rândul său, poate controla prezența forțată a unui angent în sistem online și, de asemenea, poate dezactiva dreptul agentului de a refuza distribuirea. Pentru această caracteristică, nu este necesar să aveți drepturi de administrator în amoCRM.

Notificări și verificarea utilizatorilor dacă sunt online

Cu acest widget, există o oportunitate excelentă de a distribui tranzacții doar agenților care sunt online în CRM, însoțind această acțiune cu o notificare. Datorită acestui fapt, tranzacțiile sunt procesate mult mai ușor și, desigur, mai rapid.

Distribuția egală a comenzilor

Acum angajații vor primi același număr de cereri.

Selectați utilizatori în parte sau un grup de utilizatori

Este posibilă distribuirea tranzacțiilor atât pentru un grup de angajați, cât și separat per anumiți utilizatori. Dacă atribuiți un departament, atunci widget-ul va distribui cereri pe întregul departament, chiar dacă în departament apare un nou agent, de asemenea, va primi solicitări ca toți ceilalți. În plus, este posibil să acordați acces fiecărui angajat să activeze sau să dezactiveze funcția de distribuție.

Programul de lucru al angajaților și funcția de distribuție a tranzacțiilor

Capacitatea de a crea mai multe procese în același timp în ceea ce privește distribuția în funcție de turele de lucru. Exemplu: 1 schimb, 2 schimb, 3 schimb. Puteți programa cererile astfel încât să ajungă la cei care sunt astăzi la muncă. De asemenea, puteți seta un program de lucru, pentru tranzacțiile care au fost înregistrate în sistem noaptea, astfel încît redistribuirea urmând să aibă loc dimineața.

Controlul cererilor repetate

În cazul unei cereri repetate de la un client, sistemul o va da automat agentului care a lucrat anterior cu acest client, de asemenea agentul va rămâne activ pentru distribuție în viitor.

Setări simple

Acest widget poate fi folosit și într-o pâlnie digitală, ceea ce înseamnă că puteți personaliza cu ușurință distribuția ofertelor în funcție de diverși factori, cum ar fi etapa, bugetul, sursa, pâlnia etc. și, în general, absolut orice câmpuri de care aveți nevoie în sistem.